Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Dometic Breathe Easy mobiele luchtreiniger

Niet op voorraad
98,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Breathe Easy mobiele luchtreiniger

De Breathe Easy van Dometic is een mobiele luchtreiniger die op een zeer effectieve wijze de lucht zuivert. Het compacte toestel heeft een laag energieverbruik en kent twee reinigingsstanden; een normale en hoge.

Ideaal voor kleinere ruimtes

De luchtverfrisser werkt het beste in ruimtes met een maximale oppervlakte van 46 m². Hierdoor is de Breathe Easy geschikt voor bijvoorbeeld de keuken of toilet in camper, caravan of vakantiehuis maar ook in de auto. Sigarettenrook, kookgeurtjes, stofdeeltjes en dierengeur hebben geen schijn van kans.

Geen nare geurtjes met de luchtreiniger

In de Breathe Easy vullen twee reinigingsmethoden elkaar aan en verbeteren zeer effectief de luchtkwaliteit. De ene methode is een fotokatalytische nano-meshtechnologie en de andere is UV-licht met een speciale frequentie. Fotokatalyse is een zelfreinigend proces dat optreedt onder invloed van UV-licht en schadelijke stoffen, ook wel polluenten genoemd, uit onzuivere lucht reduceert. Het ultra violet-licht vernietigt tevens het DNA van bacteriën en doodt 99,9% van de bacteriën. Dit onzichtbare licht produceert geen schadelijke ozon. De verontreinigde lucht circuleert meermaals in de luchtverfrisser en komt er gezuiverd en gezond weer uit.

Eenvoudig in gebruik

De Breathe Easy werkt optimaal wanneer u bij de plaatsing, bij voorkeur op een glad oppervlak, rekening houdt dat de luchtdoorstroming zo min mogelijk gehinderd wordt. Monteer de luchtreiniger bijvoorbeeld liever niet naast de luchttoevoer of -afvoer van een airconditioning. Noteert u bij de montage tevens de datum op de onderhoudssticker van de UV-lamp.

Specificaties: Dometic Breathe Easy mobiele luchtreiniger

 • Naam: Breathe Easy mobiele luchtreiniger
 • PLU: 1165764
 • Merk: Dometic
 • Aansluitspanning: 12 volt DC en 230 volt AC
 • Capaciteit: Geschikt voor ruimtes tot 46 m²
 • Opgenomen vermogen: Stroomopname: 500 mA
  Verbruik: 5 watt
 • Afmetingen: 158 x 114 x 48 mm (b x d x h)
 • Gewicht: ± 340 gram
 • Kleur: Zwart
 • Keurmerk: CE
 • Inclusief: Wereldwijde AC stroomadapter met stekkers
  12 V-aansluitstekker voor sigarettenaansteker

Recensie: Dometic Breathe Easy mobiele luchtreiniger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief