Dometic 6-serie deurbakje

(1)
Op bestelling

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic 6-serie deurbakje

Dit deurbakje van Dometic is geschikt voor de 6-serie. Het deurvakje is eenvoudig in uw koelkast te plaatsen. Verder is dit deurbakje niet vaatwasbestendig, maar kan het wel met de hand schoongemaakt worden.

Wilt u zeker weten of een bepaald onderdeel nog te verkrijgen is, of dat het product geschikt is voor uw Dometic koelkast. U kunt dan het beste een foto maken van het typeplaatje van uw koelkast en deze doormailen. Zo kunnen we voor u kijken of het product geschikt is voor de versie die u heeft. Zo niet dan kunnen we het juiste product voor u bestellen.


Het Dometic deurbakje is op bestelling leverbaar. Levertijd op aanvraag.

Specificaties: Dometic 6-serie deurbakje

 • Naam: 6-serie deurbakje
 • PLU: 1166539
 • Merk: Dometic
 • Afmetingen: 400 x 95 x 85 mm (l x b x h)
 • Geschikt voor: Dometic 6-serie
 • Bijzonderheden: Op bestelling leverbaar. Levertijd op aanvraag.

Recensie: Dometic 6-serie deurbakje

 • koelkastdeur bakje
  Peter Groot, 06-06-2016
  Goed koelkastdeur bakje.
  Klopt volgens de omschrijving.
  Snelle en correcte afhandeling.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief