2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Dirt Devil Fusion X zwembadrobot

Niet op voorraad
1499,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dirt Devil Fusion X zwembadrobot

De Dirt Devil Fusion X zwembadrobot is een geavanceerde zwembadstofzuiger die automatische het hele zwembad voor u reinigt. De Fusion X is een erg gebruiksvriendelijke robot die onafhankelijk van de filterinstallatie werkt.

Reiniging van het hele zwembad

De Fusion X robot is uitgerust met Digital Signal Processing om de vorm en de afmetingen van het zwembad te berekenen. Met die informatie maakt de robot zelf een patroon om het volledige zwembad mee te reinigen. Deze Dirt Devil zwembadrobot maakt niet alleen de bodem van het bad schoon, maar ook de wanden en de waterlijn worden gereinigd. De Fusion X kan zelfs worden gebruikt onder een afdekking.

Zeer gebruiksvriendelijke robot

Deze Dirt Devil Fusion X is een zeer gebruiksvriendelijke zwembadrobot. De robot klimt tegen de wand en borstelt met de speciale borstel alles helemaal schoon. Het vuil wordt opgevangen in filtercartridges. Deze cartridges zijn eenvoudig te verwijderen uit het apparaat en kunnen ook eenvoudig worden gereinigd met water.

Met handige trolley

De Fusion X wordt standaard geleverd met een handige trolley. Met deze trolley is het wel heel erg eenvoudig om de robot naar het zwembad te transporteren. Naast de robot is er op de trolley plaats voor de 18 meter lange, drijvende kabel en de trafo. Zo kunt u dus alle benodigdheden in een keer richting het zwembad verplaatsen.

Specificaties: Dirt Devil Fusion X zwembadrobot

  • Naam: Fusion X zwembadrobot
  • PLU: 1201230
  • Merk: Dirt Devil
  • Afmeting : 36 x 40 x 25 cm
  • Capaciteit: Filterpomp: 18 m³/u
  • Aansluitspanning: 230 volt
  • Inclusief: Trolley
  • Geschikt voor: Reiniging van de zwembadbodem, -wanden en de waterlijn

Recensie: Dirt Devil Fusion X zwembadrobot

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief