DG Rubber Dubbel Geïsoleerde kabel

Op voorraad
Vanaf:

3,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DG Rubber Dubbel Geïsoleerde kabel

De DG Rubber Dubbel Geïsoleerde kabel is een dikkere kabel. Deze kabel is ondanks de dikte toch zeer soepel. Ook is de kabel oliebestendig. De kabel is te verkrijgen in verschillende diktes en verschillende kleuren. De Dubbel Geïsoleerde kabel wordt per aansluitende meter verkocht.

Specificaties: DG Rubber Dubbel Geïsoleerde kabel

  • Naam: Dubbel Geïsoleerde kabel
  • PLU: 1165400C
  • Merk: DG Rubber
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende diktes
  • Bijzonderheden: Wordt per aansluitende meter verkocht
  • Kleur: Rood Zwart
  • Maat: 16 mm² 25 mm² 35 mm² 50 mm²

Recensie: DG Rubber Dubbel Geïsoleerde kabel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief