2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Deuter Mini Rain Cover

Op voorraad

12,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Deuter Mini Rain Cover

De Mini Rain Cover is uitermate geschikt voor de kleinere rugzak. Met de Mini Rain Cover zijn uw spullen veilig en beschermd tegen regen.

Kwaliteit

Door een speciale manier van weven, taffeta, en de getapete naden blijft de rugzak droog tijdens de regen. Onbevoegden krijgen geen kans om iets in of uit de rugzak te halen dankzij de rain cover.

Opvallend

De felle kleuren zorgen ervoor dat u duidelijk opvalt in het verkeer en in geval van nood. Het materiaal is soepel maar sterk en behoudt zijn vorm.

Specificaties: Deuter Mini Rain Cover

  • Naam: Mini Rain Cover
  • PLU: 1160639C
  • Merk: Deuter
  • Afmeting : 48 x 42 x 12 cm (h x b x d)
  • Gewicht: ± 65 gram
  • Materiaal: Taffeta nylon
  • Geschikt voor: Rugzakken van 12 t/m 22 liter
  • Kleur: Coolblue Neon

Recensie: Deuter Mini Rain Cover

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief