Demon Mini Lock DS2951 kabelslot

Alleen online
14,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Demon Mini Lock DS2951 kabelslot

De Mini Lock van Demon is een handig kabelslot om ski’s, snowboard of andere spullen mee te beveiligen. De Mini Lock is eenvoudig mee te nemen en eenvoudig in te stellen.

Klein en lichtgewicht

Het kabelslot is maar 7 centimeter groot en bovendien weegt het maar 50 gram. De Demon Mini Lock is dus heel goed mee te nemen wanneer u de piste op gaat.

Multifunctioneel slot

De Demon Mini Lock heeft een staalkabel van 91 centimeter lang. Daarmee is het slot geschikt om bijvoorbeeld een snowboard of een paar ski’s vast te zetten, maar ook het vastleggen van bagage is geen enkel probleem. Het slot werkt met een driecijferige code.

Specificaties: Demon Mini Lock DS2951 kabelslot

  • Naam: Mini Lock DS2951 kabelslot
  • PLU: 1053048
  • Merk: Demon
  • Kleur: Transparant zwart
  • Afmetingen: 7 x 5 cm (h x b)
  • Bijzonderheden: Weegt slechts 50 gram

Recensie: Demon Mini Lock DS2951 kabelslot

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief