Demon Flex-Force pro spine guard Jr.

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Demon Flex-Force pro spine guard Jr.

De Flex force pro spine guard van Demon is een rugbeschermer, welke over de volledige lengte van de rug bedekt. De beschermer is opgebouwd van een vest van ademend polyester bedekt met kunststof platen op de rug zorgen ervoor dat de kracht van een val verdeelt word en zodoende minder schade kan aanrichten. Verder voorkomen deze platen ook het overstrekken van de ruggengraat en geven erg goede ondersteuning aan de onderrug.

Specificaties: Demon Flex-Force pro spine guard Jr.

  • Naam: Flex-Force pro spine guard Jr.
  • PLU: 1053043
  • Merk: Demon
  • Uitvoering: Small
  • Afmeting : 42.5 cm lengte

Recensie: Demon Flex-Force pro spine guard Jr.

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief