Demon DS1120 Shield spine guard

Alleen online

89,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Demon DS1120 Shield spine guard

De DS1120 Shield spine guard biedt u bescherming van de rug, ruggengraat, schouders en nieren.

Goede bescherming van het bovenlichaam

Extreme skiërs en snowboarders weten dat goede protectie belangrijk is. De Shiels spinge guard is favoriet omdat het klappen opvangt maar daarnaast ook voldoende bewegingsvrijheid biedt doordat u uw armen vrij heeft. Over de ruggengraat lopen panelen die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen zodat u gemakkelijk kunt bukken, of na een val weer snel op kunt staan.

Low Profile

Voor de DS1120 zijn duurzame materialen gebruikt die u beschermen tegen vallen en harde klappen. Het materiaal is zo plat mogelijk gemaakt zodat de protector gemakkelijk onder uw kleding past zodat u hier geen last van heeft. Maximale bescherming met minimale materialen, zodat u ongestoord de piste kunt trotseren.

Specificaties: Demon DS1120 Shield spine guard

 • Naam: DS1120 Shield spine guard
 • PLU: 1156894C
 • Merk: Demon
 • Maten: Junior = 38 cm
  Small = 42.5 cm
  Medium = 48 cm
  Large = 54.5 cm
  X-Large = 61.5 cm
  (Voor een juiste pasmaat meet u van het puntje van uw stuitje tot bovenin de nek)
 • Maat: Extra Large Junior Large Medium Small

Recensie: Demon DS1120 Shield spine guard

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief