Dekalin Dekaseal 8936 kit

(1)
Op voorraad

9,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dekalin Dekaseal 8936 kit

De Dekaseal 8936 is een kit op basis van polyisobuteen (PIB). Kenmerkend voor dit materiaal is dat het blijvend zacht en licht plakkerig blijft. Hierdoor zijn overtollige kitresten makkelijk te verwijderen en levert het een schoon eindresultaat op.

Kit van hoge kwalitatieve en bestand tegen vorst

Dekaseal 8936 van Dekalin werkt ideaal wanneer aangebracht op materialen zoals aluminium, hout, (plexi)glas of een ABS ondergrond, denk bijvoorbeeld aan een bumper. De kit is daarmee perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld het afdichten van daken, frames, voorruiten, afvoerleidingen of strips. Prettig aan Dekaseal 8936 is dat het geurvrij is, verf niet aantast, tegen zeer strenge vorst is bestand en een lange levensduur en een hoge UV-bestendigheid heeft.

Voor een optimale werking moet de kit aangebracht worden tussen twee mechanisch samengeklemde onderdelen en is het raadzaam om na het aanbrengen druk uit te oefenen. Voorbehandeling is niet nodig. Omdat Dekaseal 8936 niet overschilderbaar is, is de kit verkrijgbaar in drie gangbare kleuren zoals die veel gebruikt worden in de automotive branche; namelijk zwart, licht grijs en antraciet.

Specificaties: Dekalin Dekaseal 8936 kit

 • Naam: Dekaseal 8936 kit
 • PLU: 1166751C
 • Merk: Dekalin
 • Inhoud: 310 ml
 • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Verwerkings- temperatuur: Tussen de +5°C en +35°C
 • Open tijd: ± 3 uur
 • Temperatuur- bestendigheid: -30°C tot +100°C
 • Overschilderbaar: Nee
 • Basisgrondstof: Polyisobuteen en synthetische hars
 • Houdbaarheid: 24 maanden (bij opslag zonder direct zonlicht en warmte, in een gesloten en ongeopende verpakking en tussen de +15°C en +25°C)
 • Tip: Bekijk hier de complete Datasheet van Dekaseal 8936
 • Kleur: Antraciet Lichtgrijs Zwart

Recensie: Dekalin Dekaseal 8936 kit

 • Dekalin Dekaseal 8936 (dakluik)kit
  Harry de Jong, 30-06-2016
  Besteld, samen met een Seitz Mini Hekiplus dakluik en de volgende dag al in huis.
  De kit is prima aan te brengen. Ik adviseer niet te zuinig met de kit om te gaan en het sleuven in het dakluik zeer dik te vullen, dan vormt de kit ook een prima afdichting tussen de rand van het dakluik en het dak. Een kitbus is zelfs dan meer dan voldoende voor een (groot) dakluik.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief