Dekalin Dekaphon 9750 beschermingsprimer

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dekalin Dekaphon 9750 beschermingsprimer

De Dekaphon 9750 beschermingsprimer van Dekalin is een zwarte primer met een beschermende werking voor zowel houten, metalen als multiplex delen van uw caravan of camper.

Functionele coating

De Dekaphon 9750 is makkelijk aan te brengen op een schoon, droog, roest-, stof- en vetvrij oppervlak. Na het toepassen van de primer ontstaat een harde laag die uw panelen uitstekend beschermd tegen verwering, opspattend water en slijtage. De coating is ook te gebruiken als primer voor MS en PU lijmen.

Specificaties: Dekalin Dekaphon 9750 beschermingsprimer

  • Naam: Dekaphon 9750 beschermingsprimer
  • PLU: 1166750
  • Merk: Dekalin
  • Geschikt voor: o.a. houten, metalen en multiplex panelen
  • Inhoud: 1 liter
  • Tip: Bewaren tussen +10ºC en +30ºC

Recensie: Dekalin Dekaphon 9750 beschermingsprimer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief