Dekalin Dekaphon 9735 beschermingspray

(3)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dekalin Dekaphon 9735 beschermingspray

Dekaphon 9735 van Dekalin is een beschermende en duurzame zwarte coating met daarbij ook een geluidsdempende werking. De coating is verpakt als spuitbus en hierdoor is Dekaphon 9735 eenvoudig en zonder verspreiding van nevel aan te brengen.

Beschermende spray voor houten panelen en chassis

Dekaphon 9735 is ideaal voor behandeling van metaal, multiplex en houten panelen bij caravans en campers. Tevens is, dankzij de anti-corrosie eigenschappen en de goede waterbestendigheid, de spray zeer geschikt voor de bescherming van het chassis en wielkasten. Na opdroging ontstaat een laag die bestand is tegen steen- en grindslag en de weerselementen.

Schud voor gebruik de spuitbus voor ongeveer 2 a 3 minuten en houd bij het aanbrengen een afstand aan van ongeveer 30 cm.

Specificaties: Dekalin Dekaphon 9735 beschermingspray

 • Naam: Dekaphon 9735 beschermingspray
 • PLU: 1166728
 • Merk: Dekalin
 • Geschikt voor: o.a. houten en multiplex (vloer)panelen, wielkasten, chassis
 • Inhoud: 500 ml
 • Tip: Bekijk hier de complete Datasheet van Dekaphon 9735

3 Recensies voor: Dekalin Dekaphon 9735 beschermingspray

 • Bodembescherming camper
  Kees, 31-10-2016
  Goed spul om houten en metalen delen van onderzijde camper te beschermen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Bodem beschermspray
  J. de Visser, 29-03-2016
  Mijn caravan werd 17 jaar oud en gaat regelmatig naar de garage voor onderhoud. Kreeg de volgende opmerking.. De bodembedekking werd erg dun. vooral achter de wielen. Wat leeswerk op internet gaf aan, dat er op gezette tijden er een nieuw beschermlaagje aangebracht moest worden. Dit merk was al gebruik bij de bouw van de caravan. De spuitbus is ongeveer genoeg voor zo'n 2 1/2 tot max. 3 vierkante meter. Het laat zich gemakkelijk aanbrengen. Het vernevelen valt erg mee, maar enige voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen zijn wel noodzakelijk. Afplakken van vitale delen als verwarming, koppelingen van gas, e.d. is toch wel handig. M.b.v. een stuk karton om al te veel verlies te voorkomen, liet de bodem zich makkelijk bedekken met een vers beschermingslaagje.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • prima spul
  H.K, 08-03-2016
  Perfect middel om de houten bodem van je camper/caravan te behandelen, het blijft nu ademen.
  De prijs is goed en de levering snel.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief