De Wit Verzinkte stormlantaarn

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Verzinkte stormlantaarn

Bespreek de indrukken van de dag, lees nog een paar hoofdstukken of maak het spelletje af. Met deze verzinkte stormlantaarn kunt u langer buiten zitten en duurt de avond nog langer.

Fijne buitenlamp met kindveilige sluiting

Omdat er toch vuur en brandstof bij deze stormlantaarn komen kijken, is de lantaarn uitgerust met een kindveilige sluiting. Voor de zekerheid opent de lantaarn alleen door twee onafhankelijke bewegingen te maken en is het ronde lont afgeschermd. Indien de lamp toch onverhoopt omvalt, lekt deze geen olie als u de lantaarn weer rechtop zet.

Als onderdeel van uw buitenverlichting mag deze verzinkte stormlantaarn niet ontbreken thuis in uw achtertuin of bijvoorbeeld op tafel bij de caravan of kamper. De buitenlamp geeft een extra sfeerlichtje en bovendien geeft het vuurtje een aangename warmte af.

Specificaties: De Wit Verzinkte stormlantaarn

  • Naam: Verzinkte stormlantaarn
  • PLU: 1099100
  • Merk: De Wit
  • Afmetingen: Hoogte 28 cm
  • Bijzonderheden: Voldoet aan de normering EN-14509:2002

Recensie: De Wit Verzinkte stormlantaarn

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief