Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

De Wit Ventilatierooster 208 x 85

Binnenkort leverbaar
1,40
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Ventilatierooster 208 x 85

Het Ventilatierooster 208 X 85 ventileert de ruimte op een natuurlijke manier. Dit rooster kan bijna overal gemakkelijk gemonteerd worden.
Doordat het roostergedeelte zelf onderaan zit kan er geen regen water naar binnen lopen wanneer deze buiten boven een deur of raam geplaatst wordt.

Specificaties: De Wit Ventilatierooster 208 x 85

  • Naam: Ventilatierooster 208 x 85
  • PLU: 1101180
  • Merk: De Wit
  • Afmetingen: 208 x 85 mm
  • Kleur: Wit

Recensie: De Wit Ventilatierooster 208 x 85

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief