Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

De Wit Universele vervangingslamp inbouwzwembaden

Niet op voorraad

21,95

19,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Universele vervangingslamp inbouwzwembaden

Vervangingslamp 300 Watt voor inbouw zwembaden

Urenlang zwemplezier
Door de zwembadlamp kan men nog langer genieten van het water. Urenlang zwemplezier, zelfs als het donker is.

Veilig
Ook 's avonds is het zwembad goed zichtbaar door de zwembadlamp. Zo bestaat er geen kans dat men per ongeluk in het water valt. Behalve een veilige oplossing ook een sfeervolle manier om 's avonds niet naar een donkere tuin te kijken.

Specificaties: De Wit Universele vervangingslamp inbouwzwembaden

  • Naam: Universele vervangingslamp inbouwzwembaden
  • PLU: 1095662
  • Merk: De Wit
  • Vermogen: 300 watt
  • Voeding: 12 volt
  • Kleur: Wit

Recensie: De Wit Universele vervangingslamp inbouwzwembaden

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief