De Wit Overwinteringsdrijver

Alleen online

6,95

4,99

Mail mij

Vandaag besteld, morgen in huis

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Als u op werkdagen voor 11.59 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. M.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Overwinteringsdrijver

De overwinteringsdrijvers zijn een onmisbaar accessoire als het vriest! Wanneer water door bevriezing verandert in ijs, gaat het uitzetten. Door het uitzetten, ontstaat er druk op de wanden van het zwembad. Overwinteringsdrijvers zorgen ervoor dat de druk niet wordt uitgeoefend op de wanden van het zwembad, maar op de drijver. De drijver bestaat uit een gedeelte dat met zand is verzwaard en een hol gedeelte. Het holle gedeelte vangt de druk op. Het aantal drijvers dat u nodig heeft is gelijk aan de lengte van uw zwembad. Heeft u een zwembad van 6 meter lang, dan heeft u 6 drijvers nodig. Heeft u een zwembad van 8 meter lang, dan heeft u 8 drijvers nodig. U kunt meerdere drijvers aan elkaar koppelen.

Specificaties: De Wit Overwinteringsdrijver

  • Naam: Overwinteringsdrijver
  • PLU: 1066106
  • Merk: De Wit
  • Lengte: 50 cm

Recensie: De Wit Overwinteringsdrijver

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief