Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

De Wit Kraalprofiel

Op voorraad

0,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Kraalprofiel

Het kraalprofiel geeft u de mogelijkheid om twee platen af te werken. Het zorgt voor een nette afwerking, dankzij het kunststof profiel. Door de kleur af te stemmen op het interieur zorgt u voor een optimale afwerking. Het kraalprofiel is in twee maten te verkrijgen, namelijk de 6 mm variant en de 4 mm variant.

Specificaties: De Wit Kraalprofiel

  • Naam: Kraalprofiel
  • PLU: 1101351C
  • Merk: De Wit
  • Breedte: Kraal van 6 mm of 4 mm
  • Materiaal: Kunststof
  • Let op: Prijs per meter
  • Maat: 4 mm 6 mm
  • Kleur: Bruin Créme Donkergrijs Wit/grijs

Recensie: De Wit Kraalprofiel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief