-70%

Glow in the Dark cheerstick

De Wit Glow in the Dark cheerstick

Op voorraad

1,69

0,51

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Glow in the Dark cheerstick

De Glow in the Dark cheerstick van Edco is een 25 cm lange, lichtgevende breekstaaf. Buigen en even schudden. Binnen een paar minuten gloeit de lichtstaaf oranje licht. Het breaklight gloeit tot wel 6 uur lang.

Specificaties: De Wit Glow in the Dark cheerstick

  • Naam: Glow in the Dark cheerstick
  • PLU: 1165125
  • Merk: De Wit
  • Lengte: 25 cm
  • Kleur: Oranje
  • Bijzonderheden: Geeft tot 6 uur licht

Recensie: De Wit Glow in the Dark cheerstick

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief