De Wit Frametrekveer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Frametrekveer

Met de frametrekveren van Umefa zorgt u dat de tentstokken onderling met elkaar verbonden blijven tijdens het opbergen van het frame. Zo zitten bij het volgende gebruik de bij elkaar behorende framedelen nog steeds aan elkaar vast.
De veren zijn gemaakt van metaal en geschikt voor buisdiameters van 19 tot 20 mm.
Ideaal ter vervanging van defecte of ontbrekende exemplaren maar ook gemakkelijk te plaatsen in tentstokken welke standaard niet voorzien zijn van veren.

Specificaties: De Wit Frametrekveer

  • Naam: Frametrekveer
  • PLU: 1031313
  • Merk: De Wit
  • Geschikt voor: Buisdiameters van 19 tot 22 mm
  • Diameter: 8 mm
  • Lengte: 75 mm
    (exclusief klemmen)
  • Materiaal: Staal
  • Prijs per: Set van 5 stuks

Recensie: De Wit Frametrekveer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief