De Wit Afsluitdop overwintering

Op voorraad

3,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: De Wit Afsluitdop overwintering

De afsluitdoppen zijn bedoeld ter afsluiting van de skimmer(s) en inspuiter(s). De dop is gemaakt van latex en heeft een kunststof vleugelmoer.

De dop is verkrijgbaar in 3 maten:
9 = 4,5 cm op breedste punt
10 = 5 cm op breedste punt
11 = 5,5 cm op breedste punt

Specificaties: De Wit Afsluitdop overwintering

  • Naam: Afsluitdop overwintering
  • PLU: 1125466C
  • Merk: De Wit
  • Afmeting : 9 (4,5 cm), 10 (5 cm) of 11 (5,5 cm)
  • Materiaal: Latex dop met kunststof vleugelmoer
  • Geschikt voor: Inspuiters en skimmers
  • Maat: 10 11 9

Recensie: De Wit Afsluitdop overwintering

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief