Dare to be Different Outdoor Daktent schuifwand

Alleen in Schijndel

95,00

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dare to be Different Outdoor Daktent schuifwand

De Dare to be Different Outdoor schuifwand is een trapeziumvormige wand waarmee u snel en gemakkelijke een afgeschermd hoekje creëert onder uw daktent waar u uit de wind en regen kunt gaan zitten.

Voorzien van pees en lussen

De schuifwand is aan de bovenzijde voorzien van een pees waarmee de schuifmand eenvoudig in de bodemplaat van de daktent kan worden geschoven. Aan de onderzijde is de schuifwand voorzien van 5 lussen waarmee deze vast gezet kan worden met grondharingen.

Geschikt voor verschillende merken daktenten

De schuifwand is geschikt voor zowel de 140CS als de 140CL daktent van Dare to be Different Outdoor. Maar ook op andere merken daktenten is deze schuifwand bruikbaar. En door de ruime genomen hoogte van de schuifwand maakt het niet uit hoe hoog de auto is waar de daktent op staat.

Specificaties: Dare to be Different Outdoor Daktent schuifwand

  • Naam: Daktent schuifwand
  • PLU: 1212749C
  • Merk: Dare to be Different Outdoor
  • Geschikt voor: O.a. de DTBD Outdoor 140CS en de 140CL daktenten, maar ook andere merken daktenten
  • Afmetingen: 230 cm hoog
  • Materiaal: Polyester 30% en 70% katoen met een PU coating
  • Exclusief: Grondharingen
  • Kleur: Olive Sand

Recensie: Dare to be Different Outdoor Daktent schuifwand

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief