Alleen in Schijndel

1350,00

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dare to be Different Outdoor 140CL daktent

De 140CL Autodaktent is een grote, veelzijdige, katoenen daktent waarmee u op elke gewenste plek een ideaal onderkomen creëert. De daktent weegt 50 kg, rust op de dakdragers en is zeer eenvoudig uit te klappen.

Mogelijkheid tot uitbreiding

De 140CL kenmerkt zich door zijn volledig overkapte ingang en de mogelijkheid om aan de onderzijde van de daktent een Dare to be Different ondertent te ritsen. Met deze ondertent creëert u snel en gemakkelijk een afgeschermde ruimte onder uw daktent welke u kunt gebruiken als extra leefruimte, als extra slaapkamer of om uw spullen droog en overzichtelijk in op te bergen. Een meegeleverde telescopische ladder verbind het slaapgedeelte met de leefruimte. De slaapruimte van de 140CL autodaktent is voorzien van een comfortabel matras met een afritsbare en afwasbare hoes.

Toegankelijk en optimaal geventileerd

De 140CL daktent heeft nog een tweede ingang. Daarnaast is de daktent voorzien van twee ventilatieroosters en twee afsluitbare ramen. De ramen en beide ingangen van de daktent zijn voorzien muskietengaas en een luifel. Deze verschillende openingen in de tent zorgen voor voldoende lichtinval, maar ook voor meerdere ventilatiemogelijkheden.

Dubbeldakssysteem

Naast alle ventilatiemogelijkheden is de autodaktent voorzien van een dubbeldakssysteem om het leefklimaat in de tent nog verder te optimaliseren. Het dubbeldakssysteem zorgt voor een nog betere bescherming tegen regen maar zorgt er ook voor dat er een extra isolatie laag wordt gecreëerd waardoor het leefklimaat aangenaam blijft in verschillende weersomstandigheden. Zo blijft de tent koel tijdens warme dagen en warm tijdens koude dagen.

Specificaties: Dare to be Different Outdoor 140CL daktent

 • Naam: 140CL daktent
 • PLU: 1212734C
 • Merk: Dare to be Different Outdoor
 • Aantal personen: 2 personen
 • Kleur: Olive
  Sand
 • Afmetingen opgesteld: 143 x 310 x 126 cm (b x l x h)
 • Afmetingen ingeklapt: 150 x 125 x 30 cm (l x b x h)
 • Materiaal tent: 30% polyester en 70% katoen met een PU-coating en een polyester Fly-top
 • Inclusief: Telescopische aluminium ladder
  Stevig matras met uitwasbare katoenen hoes van 240 x 140 x 5 cm (l x b x d)
 • Tip: Dare to be Different Outdoor Daktent 140CL schuifwand of ondertent
 • Kleur: Olive Sand

Recensie: Dare to be Different Outdoor 140CL daktent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief