Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Crusader Stekkerdoos 7-polig metaal

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader Stekkerdoos 7-polig metaal

Alle auto's met een trekhaak waren vroeger uitgerust met een 7-polige stekkerdoos. Nog steeds zijn veel fietsdragers en aanhangers voorzien van deze Multicon stekker.

Uitgerust met polen voor de rijverlichting en 1 pool voor continu stroom voor het aansluiten van bijvoorbeeld een caravankoelkast of binnenverlichting.

Ook de 13-polige Multicon WEST stekker past in deze contactdoos doordat er uitsparingen zijn gemaakt voor de extra polen. Uiteraard worden deze extra 6 pennen niet van stroom voorzien.

Specificaties: Crusader Stekkerdoos 7-polig metaal

  • Naam: Stekkerdoos 7-polig metaal
  • PLU: 1007432
  • Merk: Crusader
  • Materiaal: Metaal
  • Mistlampschakelaar: Nee
  • Bijzonderheden: Accepteert 13-polige Multicon WEST stekkers

Recensie: Crusader Stekkerdoos 7-polig metaal

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief