Crusader Stekker 7-polig metaal

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader Stekker 7-polig metaal

Voertuigen met een trekhaak waren vroeger allemaal van een 7-polige stekkerdoos. Er zijn nog steeds veel bagagewagens en fietsdragers uitgerust met deze Multicon stekker.

Voorzien van 1 pool voor continu stroom van bijvoorbeeld een caravankoelkast of binnenverlichtingpolen en de polen voor de rijverlichting.

Specificaties: Crusader Stekker 7-polig metaal

  • Naam: Stekker 7-polig metaal
  • PLU: 1007434
  • Merk: Crusader
  • Materiaal: Metaal
  • Bijzonderheden: Past ook in de 13-polige Multicon WEST contactdoos

Recensie: Crusader Stekker 7-polig metaal

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief