Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Crusader Stekker 13-polig Multicon WEST

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader Stekker 13-polig Multicon WEST

13-polige Multicon WEST stekker voor het op een auto aansluiten van aanhanger of caravan.

De 7-polige stekker is vaak niet meer toereikend vanwege de luxere caravans van tegenwoordig en het verplichte mistlicht. Het 13-polige Multicon WEST systeem is voorzien van alle benodigde polen voor de rijverlichting, inclusief achteruitrijdverlichting en mistlamp. Maar zijn er ook aparte polen beschikbaar voor de koelkast en binnenverlichting.

Het voordeel van het Multicon WEST systeem is dat de 7-polige stekker ook in de WEST contactdoos past. Hierdoor zijn oudere fietsdragers of aanhangwagens te gebruiken zonder een adapter. Buiten de rijverlichting werken de extra functies dan uiteraard niet.
Het Multicon en Jaeger systeem zijn niet op elkaar te gebruiken.

Specificaties: Crusader Stekker 13-polig Multicon WEST

  • Naam: Stekker 13-polig Multicon WEST
  • PLU: 1007848
  • Merk: Crusader
  • Materiaal: Kunststof
  • Bijzonderheden: Past ook in de 7-polige contactdoos, mits voorzien van uitsparingen

Recensie: Crusader Stekker 13-polig Multicon WEST

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief