Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Crusader Stekker 13-polig Jaeger

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader Stekker 13-polig Jaeger

13-polige Jaeger DIN stekker voor het aansluiten van caravans en aanhangers op een auto.
Voorzien van een bajonetsluiting waardoor de stekker altijd stevig in de contactdoos vast wordt gedraaid. Het Jaeger systeem is hierdoor minder storingsgevoelig dan andere systemen.

Door het verplichte mistlicht en de luxere caravans van tegenwoordig is de 7-polige stekker vaak niet meer toereikend. Het 13-polige Jaeger systeem is voorzien van alle benodigde polen voor de rijverlichting, inclusief mistlamp en achteruitrijdverlichting. Maar ook voor de binnenverlichting en koelkast zijn er aparte polen beschikbaar.

Hedendaagse auto's met een trekhaak zijn vaak standaard voorzien van het Jaeger systeem. Dit wordt ook wel het DIN systeem genoemd.
Het Jaeger en Multicon systeem zijn niet op elkaar te gebruiken.

Specificaties: Crusader Stekker 13-polig Jaeger

  • Naam: Stekker 13-polig Jaeger
  • PLU: 1007537
  • Merk: Crusader
  • Materiaal: Kunststof
  • Bijzonderheden: Past niet op andere systemen

Recensie: Crusader Stekker 13-polig Jaeger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief