Crusader Installatiekast 230 volt met aardlek en zekeringautomaat

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader Installatiekast 230 volt met aardlek en zekeringautomaat

Installatiekast inclusief aardlekautomaat.
Wanneer een aardlekschakelaar wordt gecombineerd met een zekeringautomaat spreekt men van een aardlekautomaat. Deze beveiligt een elektrische installatie zowel tegen een te hoge stroom, zoals bij kortsluiting, als tegen te hoge lekstroom, waarbij elektriciteit wegvloeit buiten de installatie.
Het is dus een enkele behuizing waarin een zekeringautomaat in serie staat met een aardlekschakelaar.

Specificaties: Crusader Installatiekast 230 volt met aardlek en zekeringautomaat

  • Naam: Installatiekast 230 volt met aardlek en zekeringautomaat
  • PLU: 1007345
  • Merk: Crusader
  • Aansluiting: 230 volt
  • Bescherming: Zekeringautomaat:
    10 Ampère bij overbelasting
    6kA bij kortsluiting
  • Inclusief: Aardlekschakelaar en zekeringautomaat

Recensie: Crusader Installatiekast 230 volt met aardlek en zekeringautomaat

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief