Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Crusader Adapter van 7 polig naar Jaeger

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader Adapter van 7 polig naar Jaeger

Adapter van een 7-polige contactdoos naar een 13-polige Jaeger stekker.

Voor het aansluiten van een caravan met nieuwe DIN aansluiting op een auto met een 7-polige contactdoos. Alleen de rijverlichting werkt.

Specificaties: Crusader Adapter van 7 polig naar Jaeger

  • Naam: Adapter van 7 polig naar Jaeger
  • PLU: 1007613
  • Merk: Crusader
  • Materiaal: Kunststof
  • Van: 7-polige stekkerdoos
  • Naar: 13-polige Jaeger stekker
  • Bijzonderheden: De binnenverlichting brandt mogelijk continu

Recensie: Crusader Adapter van 7 polig naar Jaeger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief