Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Crusader 2x USB lader met voltage meter

(2)
Op voorraad
Vanaf:

17,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader 2x USB lader met voltage meter

Deze voltage meter met USB laders van Crusader is geschikt voor het opladen van uw tablets, smartphones en mp3 spelers zoals iPad, Samsung Galaxy, etc.

De twee USB laders zorgen ervoor dat u twee apparaten tegelijk op kunt laden. De voltage meter zorgt ervoor dat u kunt zien wat het voltage van de accu is, hierdoor weet u altijd of er voldoende stroom in de accu zit. De voltage meter is geschikt voor 12 en 24 volt. Zo komt u onderweg nooit meer zonder stroom op uw tablets te zitten.


Het product is in verschillende uitvoeringen te krijgen, zo kunt u kiezen voor inbouw of opbouw.

Specificaties: Crusader 2x USB lader met voltage meter

 • Naam: 2x USB lader met voltage meter
 • PLU: 1152786C
 • Merk: Crusader
 • Afmetingen: Inbouw: 10,5 x 4 x 5 cm. Opbouw: 9,5 x 4,5 x 7,5 cm.
 • Kleur: Zwart
 • Uitvoeringen: Inbouw
  Opbouw
 • Uitvoering: Inbouw Opbouw

2 Recensies voor: Crusader 2x USB lader met voltage meter

 • Handig apparaat.
  Ron , 30-01-2018
  Werkt naar behoren.
  Zelf de keus kunnen maken om de grondplaat te verwijderen en voltmeter en usb stopcontact zelf in het dashbord te positioneren en de gaten te boren tbv de bevestiging.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • mooi
  Aarie, 29-10-2017
  Mooi gemaakt, echt prachtig van design, en met 't gewenste (hoge) uitgangsvermogen op beide uitgangen, zodat je snel kunt laden. maar waarom, als toch helemaal zo'n ding construeert en de moeite neemt en alle erbij betrokken materiaal en energie daarvoor gebruikt, waarom zou je in 's hemelsnaam dan niet zo'n digitale numerieke LED display de mogelijkheid geven van weergave van die éne factor die (wel) interessant en relevant is? Dat namelijk is niet de aangeduide Volt, want die is (bij alles behalve QuickCharge-achtige technieken) met een chip op 5 Volt gestabiliseerd bij usb-uitgangen en er is dus niet veel interessants van een meetuitslag te verwachten op dat gebied. Nee, waarom geen weergave van de werkelijk lopende Ampère(s) (A), dus hoe goed de batterij van een apparaat echt eigenlijk (op)laadt, want hoeveel stroom er in werkelijkheid op dat moment wordt gebruikt! Dat moet dan per uitgang natuurlijk, dus wel even een extra knopje nodig, en twee extra gloeiende LED puntjes in 't display om de uitgang die je te zien krijgt aan te duiden: 1 of 2, A of B, onderste of bovenste?!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief