Crusader 13-polig Multicon WEST stekkerdoos

Op voorraad

21,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crusader 13-polig Multicon WEST stekkerdoos

Het grote voordeel van de 13-polige Multicon WEST stekkerdoos is dat de 7-polige stekker ook in deze contactdoos past. Dit is vooral gemakkelijk als u naast een caravan ook een fietsdrager of aanhanger wilt aansluiten.
Uiteraard wordt dan alleen de rijverlichting van stroom voorzien.

Nieuwe eissen stekkerdoos

Door de steeds luxer wordende caravans en het verplichte mistlicht is de oude 7-polige stekkerdoos vaak niet meer voldoende. Het 13-polige Multicon WEST systeem is voorzien van alle benodigde polen voor de rijverlichting, inclusief mistlamp en achteruitrijdverlichting. Maar ook voor de binnenverlichting en koelkast zijn er aparte polen beschikbaar.

Varianten multicon

De Multicon WEST stekkerdoos komt in twee varianten één is uitgerust met een praktische mistlampschakelaar en de ander is zonder mistlampschakelaar. De versie met mistlampschakelaar zorgt ervoor dat op het moment dat de stekker in de contactdoos wordt gestoken drukt deze ook een ingebouwde schakelaar in. Deze schakelaar stuurt de stroom van de auto mistlamp rechtstreeks door naar de mistlamp van de caravan of aanhanger. Zo wordt de mistlamp van de caravan of aanhanger vanuit de auto bediend en ontstaat er geen hinderlijke rode gloed door de mistlamp van de auto.


Het Multicon en Jaeger systeem zijn niet op elkaar te gebruiken.


Specificaties: Crusader 13-polig Multicon WEST stekkerdoos

  • Naam: 13-polig Multicon WEST stekkerdoos
  • PLU: 1007849C
  • Merk: Crusader
  • Materiaal: Kunststof
  • Mistlampschakelaar: Ja
    Nee
  • Bijzonderheden: Accepteert 7-polige stekkers
  • Varieteit: Met mistlampschakelaar

Recensie: Crusader 13-polig Multicon WEST stekkerdoos

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief