2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Crespo Elastiek voor relaxstoelen en ligbedden

Op voorraad

11,95

10,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Crespo Elastiek voor relaxstoelen en ligbedden

Met het elastiek voor ligbedden en relaxstoelen van Crespo kunt u eenvoudig elastieken van uw ligbed of relaxstoel vervangen.

Eenvoudig te vervangen


Dankzij de handige stopjes aan het uiteinde van het elastiek kunt u het elastiek eenvoudig zelf aanbrengen in de stof van de relaxstoel. De stopjes zorgen er ook voor dat u het elastiek stevig kan bevestigen. Na vervanging zit uw relaxstoel weer perfect.

Set voor relaxstoelen

In deze set zitten twee korte en twee lange elastieken.

Set voor ligbedden

Deze set bestaat uit vier lange elastieken.


Specificaties: Crespo Elastiek voor relaxstoelen en ligbedden

  • Naam: Elastiek voor relaxstoelen en ligbedden
  • PLU: 1133673
  • Merk: Crespo
  • Varieteit: Ligbedden

Recensie: Crespo Elastiek voor relaxstoelen en ligbedden

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief