Cramer EK 3200 kooktoestel

Niet op voorraad

281,00

235,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Cramer EK 3200 kooktoestel

Het Cramer EK 3200 kooktoestel kan in de pantry en kombuis vast gemonteerd worden maar kan ook vrijstaand aan dek worden gebruikt. De EK 3200 beschikt over een individueel instelbare pannenhouder en biedt een vermogen van 1600 watt per pit. Het kooktoestel is uitgerust met een beveiligd ontstekingssysteem en hitteschild. Het hoogwaardige roestvrij stalen oppervlak is eenvoudig te reinigen.

Optioneel kan het EK 3200 kooktoestel worden voorzien van cardanische ophanging, zodat het gaskooktoestel stabiel blijft wanneer uw boot bij ruwe zee veel beweegt. De cardanische ophanging is niet bij het kooktoestel inbegrepen, deze is op aanvraag leverbaar.

Specificaties: Cramer EK 3200 kooktoestel

  • Naam: EK 3200 kooktoestel
  • PLU: 1081637
  • Merk: Cramer
  • Vermogen: 3,2 kW
  • Aansluitdruk: 30 mbar
  • Verbruik: 230 gram per uur
  • Exclusief: Cardanische ophanging (op aanvraag te bestellen, neem hiervoor contact op)
  • Materiaal: RVS
  • Kleur: Zilver / zwart
  • Bijzonderheden: CE goedgekeurd

Recensie: Cramer EK 3200 kooktoestel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief