Cornilleau Excell 3000 Carbon batje

Schrijf een review

Niet op voorraad
69,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Cornilleau Excell 3000 Carbon batje

Dit Cornilleau Excell 3000 Carbon batje is een professioneel tafeltennis batje voor ultieme snelheid en precisie.

Kwalitatief en professioneel

Het PHS handvat zorgt ervoor dat het zwaartepunt van het batje wordt verplaatst naar de top van het batje. Hierdoor wordt de energie van de slag beter overgebracht en kunt u krachtiger slaan. Dit batje heeft een 2.0 mm fast sponge met homogene microcellen; deze spons zorgt voor optimale snelheid en precisie. De aansluiting tussen handvat en blad is uitgerust met een carbon kern, dit zorgt voor enorm veel stabiliteit. Ook wordt de stijfheid van het batje vergroot en is een krachtig tafeltennisspel mogelijk. Dit Cornilleau Excell 3000 Carbon batje is het neusje van de zalm onder de tafeltennis batjes.

Specificaties: Cornilleau Excell 3000 Carbon batje

 • Naam: Excell 3000 Carbon batje
 • PLU: 1174201
 • Merk: Cornilleau
 • Spons: 2 mm
 • Hout: Plywood soft 5 mm
 • Rubber: Performa 2-ITTF
 • Speeleigenschappen: Spin: 10/10
  Speed: 10/10
  Control: 5/10
 • Handgreep: Concavel
 • Kleur: Zart/rood (rubber)

Recensie: Cornilleau Excell 3000 Carbon batje

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief