Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Comet schroefdop + afvalslang

Op voorraad
Vanaf:

8,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Comet schroefdop + afvalslang

De schroefdop + afvalslang van Comet koppelt de afvalwatertank aan de afvoer van een caravan of camper. De afvoerslang kan op de afvoerleiding aangesloten worden. Dit product is in twee varianten verkrijgbaar: DIN 61 en DIN 96. DIN 61 heeft een diameter van 4,6 cm en de DIN 96 heeft een diameter 8 cm.

Specificaties: Comet schroefdop + afvalslang

  • Naam: schroefdop + afvalslang
  • PLU: 1057087C
  • Merk: Comet
  • Afmetingen: DIN 61: Ø 4,6 cm
    DIN 96: 8 cm
  • Geschikt voor: Jerrycans
  • Maat: DIN 61 Ø 4,6 cm DIN 96 Ø 8 cm

Recensie: Comet schroefdop + afvalslang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief