ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Coleman Magnetic led tent lamp

Binnenkort leverbaar
32,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Coleman Magnetic led tent lamp

De Magnetic led tent lamp van Coleman is een kleine maar krachtige lichtbron. Deze LED lamp is met een magneetknop aan de achterzijde eenvoudig op te hangen. Zonder de knop kan de magneet ook aan een ijzeren deel van bijvoorbeeld een tent of caravan bevestigd worden. Door de lamp in de houder te draaien past u de richting aan waarin deze schijnt. Deze Tent lamp werkt op drie AAA batterijen.

Specificaties: Coleman Magnetic led tent lamp

 • Naam: Magnetic led tent lamp
 • PLU: 1203920
 • Merk: Coleman
 • Afmetingen: 13,1 x 7,3 x 6,5 cm
 • Lichtopbrengst: Lage stand: 2 lumen
  Hoge stand: 60 lumen
 • Voeding: 3 AAA batterijen
 • Gewicht: ± 372 gram
 • Bereik: Lage stand: 8 meter
  Hoge stand: 2 meter
 • Brandduur: Lage stand: 35 uur
  Hoge stand: 15 uur

Recensie: Coleman Magnetic led tent lamp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief