Coleman Gloeikousjes

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Coleman Gloeikousjes

Een gloeikousje licht bij verhitting helder op zodat men van meer licht geniet. Het gelige licht van de lantaarn wordt witter en heeft een groter bereik. Deze gloeikousjes van Coleman zijn verpakt per twee stuks.

Gebruik

Schuif het gloeikousje over de lamp heen voordat u deze aansteekt. Bij het aansteken zullen de vezels van het kousje verbranden. Dit geeft een klein beetje rook en maakt het kousje kwetsbaar waardoor het kousje stuk kan gaan. Met deze set van twee heeft u daarom nog een reserve.

Niet radio-actief

In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt zijn gloeikousjes niet radio-actief of schadelijk voor de gezondheid. De straling is namelijk zo minimaal dat deze geen effect heeft.

Specificaties: Coleman Gloeikousjes

  • Naam: Gloeikousjes
  • PLU: 1045405
  • Merk: Coleman
  • Soort: Accessoires
  • Werkt op: N.v.t.
  • Aantal lichtstanden: N.v.t.
  • Kleur: Wit/groen

Recensie: Coleman Gloeikousjes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief