DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Coleman Compact benzinelamp

Op voorraad

119,99

89,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Coleman Compact benzinelamp

De Compact benzinelamp kleinste benzinelantaarn van Coleman. Zuinig in gebruik en milieuvriendelijk door het gebruik van ongelode benzine. Heeft een brandduur van ca. 5 uur en een vermogen van 80 Watt.

Specificaties: Coleman Compact benzinelamp

  • Naam: Compact benzinelamp
  • PLU: 1045456
  • Merk: Coleman
  • Afmetingen: 24 x 11 cm (h x Ø)
  • Vermogen: 80 watt
  • Gewicht: 810 gram
  • Brandduur: ca. 5 branduren

Recensie: Coleman Compact benzinelamp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief