ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Coleman C 190 GLS gascartouche

Niet op voorraad
1,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Coleman C 190 GLS gascartouche

De Coleman C 190 GLS gascartouche bevat 190 gram gas wat bestaat uit 70% butaan en 30% propaan. De letters GLS in de naam staan voor het Gas Lock System, wat ervoor zorgt dat er nauwelijks gas ontsnapt wanneer de cartouche per ongeluk zou losraken. Hierdoor wordt een steekvlam voorkomen en voldoet deze gascartouche aan de Europese veiligheidsnormen.

Specificaties: Coleman C 190 GLS gascartouche

  • Naam: C 190 GLS gascartouche
  • PLU: 1045396
  • Merk: Coleman
  • Inhoud: ± 190 gram butaan/propaan mix
  • Afmetingen: 90 x 85 mm (Ø x h)
  • Bijzonderheden: GLS: Gas Lock System waardoor er nauwelijks gas ontsnapt bij losraken van de cartouche

Recensie: Coleman C 190 GLS gascartouche

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief