DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Coghlan's Contain-all voorraadflesjes

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Coghlan's Contain-all voorraadflesjes

De Coglan's Contain-all voorraadflesjes bestaat uit 7 flesjes. De set bevat 2 flesjes van 60 ml, 2 flesjes van 30 ml, 2 flesjes van 15 ml en 1 flesje van 120 ml. Door de flessen bespaart u ruimte en hoeft u niet te sjouwen met toiletspullen. Ideaal om vloeistoffen te bewaren in de handbagage of op de camping.

Specificaties: Coghlan's Contain-all voorraadflesjes

 • Naam: Contain-all voorraadflesjes
 • PLU: 1212826
 • Merk: Coghlan's
 • Materiaal: Kunststof
 • Inhoud: 1 flesje: 120 ml
  2 flesjes: 60 ml
  2 flesjes: 30 ml
  2 flesjes:15 ml
 • Bijzonderheden: Waterdicht

Recensie: Coghlan's Contain-all voorraadflesjes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief