Coghlan's Bungee waslijn

Binnenkort leverbaar
8,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Coghlan's Bungee waslijn

De Coghlan's Bungee waslijn heeft een lengte van 1,8 meter en is uit te rekken naar 3 meter. Door de opvallende kleur ideaal voor op de camping.

Functionele lijn

Het wasgoed is eenvoudig op te hangen tussen de gedraaide strengen. Hierdoor zijn er geen wasknijpers nodig. De kledinglijn is van lichtgewicht elastiek. Voorzien van 2 haken om de lengte af te stellen.

Specificaties: Coghlan's Bungee waslijn

  • Naam: Bungee waslijn
  • PLU: 1212795
  • Merk: Coghlan's
  • Lengte mm: 3000 mm
  • Gewicht: ± 113 gram
  • Kleur: Geel
  • Artikelnummer: 7690433

Recensie: Coghlan's Bungee waslijn

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief