CKW Clean Water Reservoir System Ozon

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: CKW Clean Water Reservoir System Ozon

Het CWR-systeem van CKW is een innovatief systeem dat de productie van bacteriën in uw watertank extreem vermindert. Het CWR-systeem werkt op basis van ozonproductie. Ozon deactiveert de aanwezige bacteriën in het water erg snel en efficiënt. Door de uitgebreide reiniging bent u verzekerd van veilig drinkwater. Het product is bestemd voor watertanks met een inhoudsvolume van 2 tot 70 liter.

Twee onderdelen

Het CWR-systeem bestaat uit twee onderdelen. Het ene onderdeel zorgt voor de stroomtoevoer en het andere wordt in de tank geïntegreerd, waar het ozon produceert.

Specificaties: CKW Clean Water Reservoir System Ozon

 • Naam: Clean Water Reservoir System Ozon
 • PLU: 1151002
 • Merk: CKW
 • Geschikt voor: Watertanks van 2 tot 70 liter watertanks
 • Aansluitspanning: <12 volt
 • Stroomverbruik: Tot 200 milliampère
 • Afmetingen: Unit stroomtoevoer: 38 x 92 x 31 mm (h x b x d)
  Unit ozonproductie: Ø 26 x 42 mm
 • Gewicht: Unit stroomtoevoer: ± 190 gram
  Unit ozonproductie: ± 60 gram

Recensie: CKW Clean Water Reservoir System Ozon

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief