Carrera Culinair BBQ bijbel kookboek

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carrera Culinair BBQ bijbel kookboek

In de BBQ bijbel zijn meer dan 200 recepten opgenomen. Julius Jaspers neemt in de BBQbijbel de lezer aan de hand en door middel van stap-voor-stapfoto's en duidelijke iconen wordt alles duidelijk uitgelegd. Hierdoor maakt u op een eenvoudig wijze zeer uiteenlopende gerechten klaar.

Specificaties: Carrera Culinair BBQ bijbel kookboek

  • Naam: BBQ bijbel kookboek
  • PLU: 1244071
  • Merk: Carrera Culinair
  • Auteur: Julius Jaspers
  • Uitvoering: Hardcover
  • ISBN: 9789048832507

Recensie: Carrera Culinair BBQ bijbel kookboek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief