Carpoint Twincontactdoos 12V/10A

Op voorraad

13,99

10,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint Twincontactdoos 12V/10A

Als u geen 12 volts aansluiting achter in uw auto heeft, maar toch een camping koelkast in uw kofferbak van stroom wilt voorzien en een lampje wilt aansluiten. Dan kan deze twincontactdoos goed van pas komen.

Doordat de kabel 2 meter lang is, kunt u de kabel door het midden van uw auto leggen naar uw kofferbak. Vervolgens wordt de kabel gesplitst in 2, 12 volts aansluitingen. Zodat u 2, 12 volts apparaten kunt aansluiten. De twincontactdoos is gezekerd op 8 Ampère.

Specificaties: Carpoint Twincontactdoos 12V/10A

  • Naam: Twincontactdoos 12V/10A
  • PLU: 1013661
  • Merk: Carpoint
  • Voltage: 12 volt
  • Ampère: Max. 8 ampère
  • Aansluiting: 2 x 12 volt
  • Kabellengte: 2 meter

Recensie: Carpoint Twincontactdoos 12V/10A

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief