Carpoint Spin bagage-snelbinder

Op voorraad
Vanaf:

1,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint Spin bagage-snelbinder

Snelbinder voor het stevig vastzetten van bagage

Met deze snelbinder, ook wel spin of bagagebinder genoemd, zet u uw bagage stevig vast in bijvoorbeeld uw caravan, camper, aanhanger maar ook achterop de fiets op de bagagedrager. Om het bevestigen te vergemakkelijken is de snelbinder aan beide uiteinden voorzien van een haak.

De bagagebinder is verkrijgbaar in een lengte van 40, 80, 150 en 200 cm. De twee langste snelbinders, de 150 en 200 cm, zijn met een diameter van 10 mm iets dikker dan de twee kortere binders.

Specificaties: Carpoint Spin bagage-snelbinder

  • Naam: Spin bagage-snelbinder
  • PLU: 1014338C
  • Merk: Carpoint
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Diameter: Ø 8 mm of (vanaf 150 cm) Ø 10 mm
  • Lengte: 150 cm 200 cm 40 cm 80 cm

Recensie: Carpoint Spin bagage-snelbinder

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief