2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Carpoint Omvormer 12V

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint Omvormer 12V

Deze omvormer van Carpoint is uitgevoerd met zekering. De DC-DC omvormer heeft een 12V ingang.
Uitgang: 1, 3, 4.5, 5, 6, 7, 9 en 12 V.
800mA.

Specificaties: Carpoint Omvormer 12V

 • Naam: Omvormer 12V
 • PLU: 1012330
 • Merk: Carpoint
 • Aansluitspanning: 12V

Recensie: Carpoint Omvormer 12V

 • omvormer onmogelijk te gebruiken
  ger. gerrits, 27-01-2017
  Omvormer gekocht voor satellietontvanger. Op de stekkertjes staat wel een + en een- maar zodanig dat je dan nog niet weet wel pinnetje de + en - zijn. Op de contra stekker naar het apparaatje zelf staat helemaal niets, zodat je niet weet wat daar de + en - zijn. Uit de tekst op de verpakking kun je ook niet vinden hoe het moet. Zeer simpele en slechte beschrijving.
  Gokken dan maar. Mis gegokt sluiting in de satellietontvanger. Dus 69 euro in de vuilnisbak.
  Zeer onduidelijke uitleg en gebrek aan juiste markeringen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief