Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Carpoint LPG vulnippel Nederland

(1)
Op voorraad

15,95

13,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint LPG vulnippel Nederland

Deze LPG nippel bevat een zogenaamde bajonetsluiting. Dat wil zeggen dat de pennetjes van de ene helft, in dit geval van de nippel, in de gleufjes van het andere voorwerp gedraaid worden. Deze manier van bevestigen is snel en veilig. Deze 10 mm LPG vulnippel is geschikt voor Nederland.

Specificaties: Carpoint LPG vulnippel Nederland

 • Naam: LPG vulnippel Nederland
 • PLU: 1013782
 • Merk: Carpoint

Recensie: Carpoint LPG vulnippel Nederland

 • goede vulnippel
  Visschedijk, 27-07-2016
  Goede nippel. Heb andere vulnippels gehad van een andere leverancier die braken bij het opzetten van de vulslang. Deze nog niet na 3 keer gebruikt te hebben.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief