Carpoint LPG vulnippel Bajonet

Op voorraad

17,49

13,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint LPG vulnippel Bajonet

Zonder een adapter is het in het buitenland vaak niet mogelijk LPG te tanken. De koppeling van het tankstation past dan niet op de aansluiting van de LPG tank.
Voor mensen die regelmatig in het buitenland LPG willen tanken is het verstandig de vulnippels bij te hebben.

Door de schroefdraad is de verloopnippel direct op de tankaansluiting te draaien.

Dit LPG vulnippel is geschikt voor het tanken in de volgende landen:
Nederland, Spanje, Noorwegen en Groot-Brittannië.

Deze bajonetaansluiting heeft ook een inwendige schroefdraad zodat de Italië en Europa vulnippels hier op geschroefd kunnen worden.

Specificaties: Carpoint LPG vulnippel Bajonet

  • Naam: LPG vulnippel Bajonet
  • PLU: 1014069
  • Merk: Carpoint

Recensie: Carpoint LPG vulnippel Bajonet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief