DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Carpoint Hot and Cold 6 liter koelbox

Binnenkort leverbaar

49,00

37,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint Hot and Cold 6 liter koelbox

Deze fijne, compacte koelbox werkt op 12V en is aansluitbaar op de sigarettenaansteker van de auto. Hierdoor heeft u met elke autorit altijd lekker gekoeld eten en/of drinken in de auto of bus. Door de twee bekerhouders en de verstelbare schouderband is de koelbox tevens geschikt om mee te nemen. Zo kunt u onderweg de benen strekken en met een lekker stevige lunch buiten de auto even bijtanken. De koelbox koelt tot 20°C onder omgevingstemperatuur en heeft een bereik van ± 3 tot 70°C.

Specificaties: Carpoint Hot and Cold 6 liter koelbox

  • Naam: Hot and Cold 6 liter koelbox
  • PLU: 1013506
  • Merk: Carpoint
  • Temperatuurbereik: ± 3 tot 70°C
  • Koelcapaciteit: Tot 20°C onder omgevingstemperatuur
  • Aansluitspanning: 12V
  • Inhoud: 6 liter
  • Capaciteit: 2,5A

Recensie: Carpoint Hot and Cold 6 liter koelbox

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief