HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Carpoint EHBO-kit

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint EHBO-kit

De Carpoint EHBO-kit is compact en praktisch voor onderweg. Hoewel het in Nederland niet verplicht is, is het in de meeste Europese landen het wel verplicht om een EHBO set in de auto te hebben.

Inhoud:
2 steriele gaasjes 1/16
1 pakje watten van 10gr
elastisch windsel van 4 m x 4 cm
elastisch windsel van 4 m x 5 cm
elastisch windsel van 4 m x 8 cm
schaar
pincet
1 paar wegwerp handschoenen
5 kleine pleisters van 9 x 40 mm
1 rol plakpleister van 1 m x 1.25 cm
2 antiseptische doekjes

Specificaties: Carpoint EHBO-kit

  • Naam: EHBO-kit
  • PLU: 1012323
  • Merk: Carpoint

Recensie: Carpoint EHBO-kit

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief