Carpoint Assortiment steenzekeringen

Op voorraad

2,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint Assortiment steenzekeringen

Blisterverpakking met 6 of 13 steenzekeringen. Per verpakking verschilt het aantal zekeringen en de ampère-eenheden. Hieronder vindt u de verdeling per blisterverpakking.

Specificaties: Carpoint Assortiment steenzekeringen

  • Naam: Assortiment steenzekeringen
  • PLU: 1013168C
  • Merk: Carpoint
  • Uitvoering: Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden assorti
  • Ampère: 6 stuks: 1x 5A, 2x 8A, 2x 16A en 1x 25A
    13 stuks: 1x 5A, 4x 8A, 2x 10A, 3x 16A, 1x 25A, 1x 40A en 1x 2A Radio
  • Bijzonderheden: Verpakt per 6 of 13 stuks
  • Hoeveelheid: 13 stuks 6 stuks

Recensie: Carpoint Assortiment steenzekeringen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief