Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Carpoint Accupool klemset

(3)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint Accupool klemset

Deze eenvoudige set bevat twee verstelbare accuklemmen die geschikt zijn voor de + en – pool van de accu.

Specificaties: Carpoint Accupool klemset

 • Naam: Accupool klemset
 • PLU: 1012475
 • Merk: Carpoint

3 Recensies voor: Carpoint Accupool klemset

 • ZEKER NIET KOPEN
  Jan Cuypers, 17-09-2017
  Die accu klemmen zijn echt niets waard. Ik heb bij het installeren er twee gebroken. Breken gewoon middendoor. Niet betrouwbaar in een camper !!!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Carpoint Accupool klemset
  Mavas, 02-08-2016
  Vier accuklemmen gekocht. Eén brak er tijdens montage spontaan af. Er bleek een luchtbel in het gegoten metaal te zitten! Van de overige 3 is de afwerking matig.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • nette prijs
  Jaap Geuzinge, 25-04-2016
  De klemmen zijn netjes afgewerkt en klemmen goed.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief